spot_img
30.3 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesRomanescu știe de ce PSD e pe primul loc în sondaje

  Romanescu știe de ce PSD e pe primul loc în sondaje

  Liderul PNL Târgu Jiu apreciază modul de promovare adoptat de PSD și își critică colegii pentru lipsa de implicare pe linie de comunicare. Marcel Romanescu afirmă că PNL se alege, în urma coabitării cu PSD, doar cu oalele sparte, dovadă fiind cifrele prezentate în cadrul ultimului sondaj realizat de CURS.

  Din datele puse la dispoziție de sociologi, 35% dintre români ar alege PSD dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, plasându-i pe social-democrați în topul preferințelor. Pe a doua poziție se află PNL, cu 23%, urmată de cele două partide de opoziție. Minimul de voturi ar primi PMP (6%) și UDMR (5%). Liderul PNL Gorj , Marcel Romanescu, susține că PNL va deconta, în următorul scrutin electoral, lipsa de comunicare.

  “Chiar dacă nu am fost susținătorul acestei alianțe, cu PSD, trebuie să recunosc că era nevoie de această stabilitate, pentru că doar formațiunile mari puteau să facă asta. Consider că e mai bine că PSD și PNL s-au pus la masa și că încearcă să găsească soluții, în loc să se certe. Cetățenii sunt în măsură să deconteze dacă PSD, PNL și UDMR ne oferă cele mai bune soluții pentru greul din ultima perioadă, pentru scumpirile la utilități. Atunci când s-a pus în discuție alianța cu PSD, eu am spus să nu uităm că intrăm într-o coabitare cu o formațiune politică, care permanet, când a fost la guvernare, a știut să își ducă la bun sfârșit un program, în general social. Au avut tot timpul soluții în cheltuirea banului, mai mărim o pensie, mai dăm un ajutor social, mai dăm un tichet. Noi, PNL, stăm rău și la capitolul de comunicare. Nu avem comunicatori de foarte bună calitate și toate realizările bune le scoate altcineva în evidență. Permanent noi, PNL, rămânem cu oalele sparte “ , a transmis Marcel Romanescu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!