spot_img
13.7 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăPoliticRujan: “Guvernul, incapabil de a rezolva problemele Complexului Energetic Oltenia”

  Rujan: “Guvernul, incapabil de a rezolva problemele Complexului Energetic Oltenia”

  Continuă criticile la adresa oficialilor după ce nimeni nu mai suflă o vorbă despre răspunsul Comisiei Europene în privința planului de restructurare al CE Oltenia.

  Senatorul PSD, Cristinel Rujan, susține că Guvernul este principalul vinovat de emoțiile prin care trec mii de angajați ai companiei. “Eu consider că în această problemă se dovedește încă o dată incapacitatea Guvernului actual de a rezolva problemele CEO, incompetența unor oameni care nu asigură negocierea la Bruxelles pentru armonizarea opiniilor în vederea avizării acestui plan. Toate acestea converg către o incertitudine atât din perspectivă economică cât și din perspectivă a resurselor umane pentru că salariații CEO nu știu ce se va întâmpla în viitor, dar, consider că nu nu mai ei nu știu. Nici măcar cei care se află în ministerele de resort, cei care gestionează această problemă, parte a Guvernului, nu știu ce se va întâmpla cu CE Oltenia”, a transmis politicianul gorjean.

  Măsuri concrete

  În privința anchetei ce vizează planul de restructurare, Rujan susține: “nu știu să menționez ceva în mod concret despre planul de restructurare întrucât acesta nu a fost adus la cunoștința opiniei publice, nici și pe parlamentarilor, ca atare nu știi ce conține acesta. Neștiind acele precizări ale Comisiei Europene nu îmi dau seama dacă există o problema de fond, serioasă, sau o problemă de formă. Dar, se vede foarte clar că nu există o capacitate instituțională, la nivelul forurilor care, să spunem, coordonează domeniul energetic din România, de a armoniza opiniile, de a genera o linie comună de dialog și de a găsi modalitățile concrete pentru măsuri sustenabil în vederea echilibrării economice a Complexului Energetic Oltenia”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: