spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRuşeţ, supărat că Andrei şi Romanescu nu au încălcat legea

  Ruşeţ, supărat că Andrei şi Romanescu nu au încălcat legea

  Candidatura lui Liviu Andrei la alegerile parlamentare din 2012 este pusă sub semnul întrebării de către Ion Ruşeţ, preşedintele PD-L Gorj, după ce prefectul judeţului a anunţat că ar renunţa la această funcţie pentru a intra din nou în viaţa politică. Ruşeţ le reproşează prefectului şi subprefectului Marcel Romanescu faptul că au rupt definitiv legătura cu partidul care i-a promovat în funcţii.

  Liderul PD-L Gorj, Ion Ruşeţ, pare uşor supărat atât pe prefectul Liviu Andrei, cât şi pe subprefectul Marcel Romanescu, despre care pedelistul şef spune aceştia, consideraţi apolitici, au rupt orice legătură cu partidul care i-a promovat. Ion Ruşeţ a declarat pentru Radio Omega că este o eroare să nu mai păstreze colaborarea cu Partidul Democrat Liberal, formaţiune care i-a sprijinit politic pentru a ajunge în aceste funcţii.

  “E clar că Liviu Andrei şi Marcel Romanescu sunt sprijiniţi politic în funcţii şi m-ar bucura dacă după terminarea mandatelor s-ar întoarce în politică. Au fost situaţii în care, poate pe bună dreptate, dânşii au rupt legătura cu PD-L pe motiv că sunt apolitici, că de fapt n-au voie să facă politică, dar ei sunt sprijiniţi de Guvernul politic Boc. Eu cred că este o eroare în sensul că suntem totuşi partidul care susţine acest guvern şi, în opinia mea, cred că prefectul şi subprefectul, neimplicându-se în viaţa internă trebuia să ţină legătura cu filialele care fac parte din Coaliţia de guvernare”, a explicat democrat- liberalul Ion Ruşeţ.

  Ruşeţ: “Rămâne de văzut dacă Andrei va candida la parlamentare”

  “Dacă dânşii vor dori să renunţe la mandatul pe care-l au acum şi să se implice în viaţa politică, candidând pentru funcţiile de administraţie publică locală, cum este cazul lui Romanescu la primăria Târgu-Jiu, atunci vom discuta şi vom lua o decizie în PD-L”, mai spune Ion Ruşeţ. Totuşi, preşedintele organizaţiei democrat-liberale de la Gorj îi aminteşte lui Liviu Andrei, aspirant la un fotoliu de deputat, că în urma alegerilor locale se vor stabili şi candidaţii pentru alegerile parlamentare din noiembrie 2012. “Noi ne pregătim pentru alegerile locale din 2012. Camera Deputaţilor, Senatul, în noiembrie 2012, vom vedea care sunt rezultatele şi pentru performanţele colegilor noştri de la alegerile locale şi vom vedea şi care sunt implicaţiile lor şi apoi vom vorbi de parlamentare”, a încheiat Ion Ruşeţ de la PD-L Gorj. Potrivit legii, înalţii funcţionari publici (prefecţii, subprefecţii şi alţii) nu au voie să facă politică sau să aparţină partidelor politice.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: