spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesS-a hotărât! Candidează din nou!

  S-a hotărât! Candidează din nou!

  Mai sunt doi ani până la viitoarele alegeri locale, însă primii interesați și-au anunțat, deja, candidaturile. Cea mai mare bătălie va fi pentru Primăria Târgu Jiu. Contracandidații actualului edil în funcție mizează pe nemulțumirea cetățenilor, având în vedere modul de evoluție al lucrărilor din oraș.

  În 2024, Marcel Romanescu îl va avea contracandidat, din nou, pe Adrian Tudor, fostul viceprimar al Municipiului Târgu Jiu. Liderul Partidului Verde și-a anunțat candidatura. În alegerile trecute, Tudor a ieșit pe poziția patru, având în spate o echipă formată din câțiva oameni, în doar câteva luni.
  „Pe 3 septembrie are loc Congresul Național al Partidului Verde și ne pregătim pentru 2024. Sunt oameni care vin către noi, vom veni cu foarte mulți tineri, cu oameni care au ceva de spus. E prematur să discutăm de alianțe. Eu sunt candidatul Partidului Verde pentru Primăria Târgu Jiu, pentru eliberarea orașului din mâna grupurilor de interese și a negocierilor politice care nu au adus nimic bun. Oamenii trebuie să își recupereze orașul. Sunt toate șansele să facem surprize! Mă bazez pe dezamăgirea oamenilor, pe capacitatea echipei de a rezolva problemele stringente ale orașului. Vorbim de lucrări proaste pe bani mulți. De exemplu Calea Eroilor și Ansamblul Brâncuși sunt vitale pentru oraș și cei ce conduc au demonstrat că nu pot” , a declarat liderul Partidului Verde Gorj, Adrian Tudor.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Faceți loc , faceți loc, vine tudorel pentru un breloc, și se alege cu-n ghemotoc.Famila asta chiar nu realizează că sunt caraghioși? Tupeul lor nu are margini, se cred buricul pământului. Cine cred ei că-i votează, poate aia de prin zona Runcu cărora le livrează minciuni și îi pun șefi prin organizațiile de ulițe al PV ului.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!