spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăNews AlertPrimă victorie pentru echipa de handbal a CSM Târgu Jiu

  Primă victorie pentru echipa de handbal a CSM Târgu Jiu

  Au început competițiile cu dreptul! Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu s-a impus, în ultimul test de verificare, înainte de debutul în Liga Florilor. Elevele pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache au trecut de CSM Deva, scor 31-26, la pauză 16-10.

  Prin acest meci, suporterii gorjeni au făcut cunoştinţă cu handbalistele care fac parte din lotul CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2022-2023. După o pauză, fetele au intrat din nou pe teren, pentru un meci de verificare. Echipa coordonată de Liviu Andrieş a câștigat partida, deși antrenorul se aștepta la un alt stil de joc.
  „A fost meci de gală și nu am dat tot ce puteam. Va trebui să muncim mai mult pentru a fi apte. Agresivitatea, la care am lucrat în vară, nu a fost pusă în practică”, a declarant acesta după partida cu CSM Deva.
  CSM Târgu Jiu va debuta în Liga Florilor pe teren propriu pe 28 august, de la ora 12.00. În prima etapă din campionat, CSM Târgu Jiu va juca împotriva echipei CS Dacia Mioveni.

  Echipa de handal a CSM Târgu Jiu este formată din Ekaterina Dzhukeva, Alina Ştefania Ciuchiatu, Elena Cristina Popovici – Bianca Ştefania Chiriţă, Oana Maria Bucă, Vanessa Leona Predescu, Alexandra Maria Gavrilă, Angela Cioca Puşcaş, Valentina Toader Trică, Daniela Necula, Ira Zinatullina, Pal Mădălina Ceandani, Florenţa Ilie, Iulia Maria Andrei, Ana Cătălina Ciolan, Cristina Boian, Katarina Pavlovic.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: