spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesS-a înscris în USR după ce și-a dat demisia din Consiliul Județean...

  S-a înscris în USR după ce și-a dat demisia din Consiliul Județean și din PNL

  Alexandru Hortopan, fostul consilier județean PNL care și-a dat demisia din funcție, s-a înscris în USR. Acesta este arhitect și profesor la Liceul de Arte din Târgu Jiu. Alexandru Hortopan și-a dat demisia de onoare din Consiliul Județean Gorj în vara acestui an, pentru că, susține acesta, nu a realizat ceea ce își propusese și, în plus, nu avea o relație de colaborare cu ceilalți consilieri județeni liberali: „Trecuseră 11 luni de când eram consilier județean și se făcea anul și îmi promisesem în sinea mea că după primul an o să-mi fac o analiza. Din păcate, după un an de zile mi se părea că nu avem rezultate absolut deloc, mai ales că grupul PNL era destul de restrâns, dar nu asta era problema pentru că îmi asumasem acest lucru de la început, ci că nici opoziție nu am făcut, iar lipsa aceasta de reacție mă «dezumfla» la fiecare ședință. Mă deranja ceea ce se întâmpla pentru că proiectele treceau ușor și nu erau dezbătute. Când m-am dus în Consiliul Județean aveam alte așteptări. Mă gândeam că o să treacă logica, și nu votul“, a spus arhitectul Alexandru Hortopan la o emisiune de la postul 1 Plus Tv.

  Ceea ce a pus capac a fost votul pentru Planul pentru managementul deșeurilor. „Am spus și în ședința de Consiliu Județean deoarece mi s-a părut absurd să primit materialul pe e-mail la ora 10 seara pentru ședința de a doua zi, în condițiile în care are 350-400 de pagini. Am citit printre rânduri până la ora 2 noaptea și am simțit că îți jignește inteligența pe alocuri, deoarece avea foarte multe lipsuri și avantaja  foarte mult o firmă, iar oamenii erau în stradă, nemulțumiți de mirosul de la groapa de gunoi. Cu toate acestea proiectul a trecut fulgerător în Consiliul Județean. Eu mă așteptam să fie discuții. Am votat împotrivă“.

  „Eram investigat chiar de colegii mei de la PNL“

  Alexandru Hortopan a hotărât să plece din PNL, după ce a constatat că îi deranja pe liberalii bătrâni: „Mă dezamăgea relația din grupul PNL. Au fost aduse câteva fețe noi, dar cred că vechii oameni din PNL nu au fost de acord cu acest lucru. Dacă vezi acest lucru la niște colegi de-ai tăi, nu este în regulă. Eram investigat chiar de colegii mei de la PNL: de unde este ăsta, al cui este, ce face ăsta. Mi-am văzut de drum în aceste condiții și am demisionat“.

  „Am fost dezamăgit de USR“

  Fostul consilier județean a decis să se înscrie în USR, deși partidul l-a dezamăgit la alegerile trecute: „În USR este o echipă mult mai omogenă și, până la urmă, nu sunt atât de mulți vechi în politică. Am fost dezamăgit de USR pentru că nu a tras tare în alegeri și nu a reușit să obțină doi consilieri județeni, pentru că altfel era componența Consiliului Județean, dar eu sunt optimist și cred că lucrurile se vor schimba“.

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: