spot_img
2.5 C
Târgu Jiu
duminică, decembrie 3, 2023
Altele
  AcasăPoliticSecretar de stat în Energie: "Dacă acum la conducerea Ministerului Energiei...

  Secretar de stat în Energie: „Dacă acum la conducerea Ministerului Energiei era un reprezentant PSD, i se cerea cumva DEMISIA…???”

  Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Constantin Ștefan, este indignat de modul cum este înțeleasă tragedia de la Jilț Sud. Social-democratul susține că, dincolo de căutarea unui vinovat, este nevoie ca să se întelegă, măcar în al 12-lea ceas, că la CE Oltenia trebuie făcute investițiile promise.

  „Dacă acum la conducerea Ministerului Energiei era un reprezentant PSD, i se cerea cumva DEMISIA…???

  La ‘Aniversarea a 50 de ani de la punerea în funcțiune a Termocentralei Rovinari’ de anul trecut s-au promis în continuare modernizări și investiții în activitatea CE Oltenia.
  În ultimii trei ani, la Complexul Energetic Oltenia au fost înregistrate zeci de accidente soldate cu decese/invalidități. Toate acestea având la bază lipsa echipamentelor și a condițiilor optime de muncă, mijloace tehnice neadecvate, improvizații…, fiind cunoscute prin nenumărate sesizări.
  De lipsa investițiilor în carierele CE Oltenia se fac vinovați mult mai mulți și au legătură directă cu politica energetică a țării din ultimii ani.
  După această tragedie se cer demisii și se anunță demiteri, dar, din păcate, gravitatea situației nu a fost înțeleasă, ba mai mult se găsesc țapi ispășitori.
  Încă de la venirea mea în calitate de Secretar de Stat în Ministerul Energiei am subliniat și susținut cât de importantă este activitatea CE Oltenia pentru Sistemul Energetic Național și totodată necesitatea investițiilor în retehnologizarea utilajelor miniere/energetice pe cărbune cât și îmbunătățirea condițiilor de muncă ale oamenilor. Această susținere a mea nu a făcut decât să DERANJEZE. Condoleanțe familiilor îndoliate!!!!”, este mesajul transmis de secretarul de stat Constantin Ștefan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: