spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesȘeful PRU, Rudi Bugă, se pregătește pentru alegerile din toamnă: „Dacă voi...

  Șeful PRU, Rudi Bugă, se pregătește pentru alegerile din toamnă: „Dacă voi fi propus să candidez, o voi face”

  Președintele Partidului România Unită Gorj, Rudi Bugă, pregătește intens echipa pentru alegerile parlamentare din această toamnă, șeful justițiarilor dorind ca sfârșitul anului să aducă un scor bun pentru filiala județeană. Șeful filalei județene susține că nu țintește o anumită funcție, însă în cazul în care colegii îi vor da girul să candideze, o va face.

  rudi-buga

  După primul test electoral al partidului, din 5 iunie 2016, Rudi Bugă a decis să consolideze filiala județeană și să crească notorietatea partidului. În ceea ce privește o posibilă candidatură, șeful PRU Gorj a precizat că este mult mai interesat să atragă persoane noi, dornice de schimbare și muncă voluntară, în organizația pe care o conduce. Totuși, dacă va avea sprijin din partea colegilor, va decide atunci pentru ce funcție va candida la alegerile din toamna acestui an. „Sincer, nu m-am gândit deloc la aşa ceva. Eu, ca şi preşedinte, trebuie să mă concentrez pe organizare şi pe atragerea cât mai multor gorjeni bine intenţionaţi în această formaţiune politică. Dacă voi fi propus de colegii mei să candidez, o voi face. Dar chiar nu îmi stă gândul la acest lucru, avem foarte multă treabă de făcut în perioada aceasta şi nu cred că trebuie să ne concentrăm pe numele unui candidat sau altul, ci pe întreaga echipă a Partidului România Unită”, a precizat Rudi Bugă, președintele PRU Gorj.

  Pentru stabilirea candidaţilor la alegerile parlamentare, Bugă susține că va ține cont de părerile tuturor celor din partid, astfel ca aspiranții la funcțiile parlamentare să fie bine pregătiți și să aducă un scor bun pentru PRU Gorj. „Alegerile parlamentare vor fi o etapă esenţială în perspectiva viitorului acestui partid. Este imperios să facem pragul electoral de 5% pentru a putea intra în Parlament şi a ne impune proiectele atât de necesare pentru ţara noastră. Deşi timpul este scurt, trebuie să strângem rândurile, să ne mobilizăm exemplar şi să reuşim să închegăm cât mai multe organizaţii locale şi judeţene, pentru că, aşa cum aţi observat şi dumneavoastră, activul de partid este determinant într-o campanie electorală. Cât despre candidaţii PRU Gorj la parlamentare, momentan nu pot să vă spun nimic pentru că nu am discutat aşa ceva. În primul rând, trebuie să îmi consult toţi colegii, să vedem ce propuneri au şi dumnealor, iar apoi, după ce îi stabilim, vor trebui validaţi şi de conducerea centrală. Pe lângă cei propuși de membrii Biroului Politic Județean, voi dori să văd și cine este interesat de o candidatură la parlamentare. Și, ca să lucrăm într-un spirit democratic, o să propun să desemnăm candidații prin vot secret, din rândurile celor dornici și celor propuși. Asta ca să eliminăm orice fel de suspiciune, pentru că ați văzut în ce hal se măcelăresc membrii celorlalte partide pentru locurile eligibile sau ce comportament de latifundiari au șefii anumitor formațiuni politice, decizând doar ei cine și pe ce loc va fi pe lista pentru parlamentare”, a conchis Rudi Bugă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: