spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticSenator, despre liberali gorjeni: „Își strigă neputința și disperarea”

  Senator, despre liberali gorjeni: „Își strigă neputința și disperarea”

  Unii PNL-iști de la Gorj sunt acuzați că se ocupă cu circul și inducerea în eroare a electoratului, de către senatorul PSD Cristinel Rujan. Acesta spune că se folosesc de astfel de tertipuri, pentru că sunt „neputincioși și disperați”.

  Rujan dă exemplul turnului de la CET Târgu Jiu, despre care candidații PNL la Primăria Târgu Jiu și la Consiliul Județean Gorj, în speță Iolian Popescu și Ion Iordache, au povestit pe rețelele sociale cum l-ar transforma ei, dacă i-ar vota oamenii.

  „Își strigă neputința și disperarea. Sunt neputincioși unii dintre ei, n-au valoare. Sunt pur și simplu lipsiți de discernământ și caută circul și inducerea în eroare în orice tip, dar nu au nimic concret.  În momentul când vii în fața oamenilor, trebuie să indici și ce urmează să faci și ce ai făcut, ce ai în spate. Trebuie să indici și sursele de finanțare, dar să fie fezabile obiectivele propuse… Să faci hoteluri prin turnuri… cu tiribombe, cu nu știu ce, asta e la bâlciuri, unde se duc și se distrează oamenii… Sunt SF-uri, adică science-fiction (științifico-fantastice, n.n), nu vorbim de studii de fezabilitate.” a declarat senatorul Cristinel Rujan, la Radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!