spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesSenatorul care a lipsit de la votul care include creșterea salariilor angajaților...

  Senatorul care a lipsit de la votul care include creșterea salariilor angajaților CEO

  Angajații Complexului Energetic Oltenia și-au luat o palmă grea de la președintele PNL Gorj – Ion Iordache, cel care se erijează în salvatorul companiei. Senatorul care până ieri și-a oferit umărul pe care să plângă toți cei aproape 11 mii de salariați CEO, a lipsit de la votul proiecului din Parlament care viza majorarea veniturilor acestora.

  Culmea ipocriziei!

  Deși nu a avut niciun aport la proiectul de lege care îi ajută pe mineri și energeicieni să beneficieze de venituri mai mari și a lipsit de la vot pentru susținerea acestuia, senatorul Iordache a avut tupeul de a se împăuna cu rezultatul din Parlament. În tot acest timp, singura preocupare a senatorului pare a fi controlul absolut asupra primăriilor PNL din Gorj, care depun proiecte pe Fondul de Tranziție Justă, la mijloc fiind sute de milioane de euro.

  ”Am asistat la culmea propagandei politicianiste”

  Deputatul PSD Claudiu Manta i-a transmis un mesaj public senatorului Iordache, în care îi reproșează faptul că a lipsit de la votul din parlament.

  „Am folosit de foarte multe ori sintagma ”Fapte, nu vorbe!”. Azi am asistat la culmea propagandei politicianiste – cel care trâmbițează oricum, oriunde și oricând că apără interesele minerilor și mă refer la dl senator Ion Iordache, a lipsit de la votul dat pentru creșterea salariilor minerilor și energeticienilor! Când una spui și alta faci, domnule senator Iordache, la un moment dat poporul te va taxa!”, a declarant deputatul Claudiu Manta.

  Din fericire, legea a trecut, inclusiv cu amendamentul ce prevede creșterea salariilor la CEO.

  „Am votat azi, în Parlamentul României, Legea Bugetului de Stat și Legea Bugetului de Asigurări Sociale, pentru anul 2023. În cadrul amendamentelor depuse, a fost unul care prevede creșterea salariilor în CE Oltenia. A fost un amendament care a venit la solicitarea conducerii Complexului Energetic și care a fost votat de echipa parlamentarilor PSD Gorj-Mihai Weber, Cristi Rujan și subsemnatul, pentru că trebuie să luptăm pentru apărarea intereselor salariaților acestei entități economice. Și când spun că luptăm mă refer inclusiv la acest vot, care este o dovadă certă, clară, a implicării noastre „, a transmis Claudiu Manta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: