spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesSocial-democratele din Gorj și-au ales conducerea

  Social-democratele din Gorj și-au ales conducerea

  Anca Bordușanu rămâne președinte! Social – democratele gorjene și-au ales conducerea. În prezența președintelui OFSD, Doina Fedorovici, a secretarului general OFSD, Maria Lazăr, dar și a deputatului Natalia Intotero, organizația de femei de la Gorj a reconfirmat-o pe Anca Bordușanu pe poziția de lider.

  Evenimentul a avut loc la un local din Târgu Jiu, unde sute de membre au participat la alegeri. În urma Conferinței Județene de Alegeri, OFSD Gorj a arătat că este o forță. „Prin respect, dăruire, dorința de a face politică și de a ne implica în viața comunităților locale, am reușit să devenim una dintre cele mai puternice organizații de femei din țară. Prin prezența doamnei Doina Fedorovici, președinta OFSD, Maria Lazăr, secretarul general OFSD, dar și a doamnei deputat Natalia Intotero, am văzut aprecierea pe care OFSD Gorj o are la nivel central. Totodată, femeile social democrate sunt apreciate și de către conducerea PSD Gorj, dovedindu-ne un puternic aliat în cadrul organizației județene și în alegerile ce vor urma. O ECHIPĂ UNITĂ va da tot timpul REZULTATE”, a fost mesajul transmis de președintele OFSD, Anca Bordușanu.

  La eveniment au participat președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, președintele executiv, Cosmin Mihai Popescu, ce deține funcția administrativă de președinte al Consiliului Județean Gorj, precum și ceilalți parlamentari PSD de Gorj și alți reprezentanți ai organizației județene.

  „Peste 400 de social democrate din Gorj și-au ales conducerea. Felicit întreaga echipă a OFSD Gorj și îi urez mult succes pe viitor! „, a transmis Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: