spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăPoliticSocial democraţii au continuat campania în Muşeteşti şi Bumbeşti-Jiu

  Social democraţii au continuat campania în Muşeteşti şi Bumbeşti-Jiu

  Staff-ul Alianței Electorale PSD-UNPR-PC s-a deplasat duminică, în localitățile Mușetești și Bumbești-Jiu, acolo unde s-au desfășurat acțiuni de campanie și de susținere a candidatului Victor Ponta.

  Vicepreședintele PSD Gorj, Bebe Ionică, Vicepreședintele PSD Alecu Drăgoi, împreună cu echipele locale de campanie au ajuns în satele Lăzărești, Tetila, Grui, Sârbești, Bârcaciu și Stăncești, au stat de vorbă cu cetățenii, li s-a explicat programul și proiectele pe care Victor Ponta le are pentru România. Totodată, s-au împărțit materiale electorale, iar oamenii și-au arătat sprijinul și respectul pe care îl au față de deputatul de Târgu-Jiu, candidat la alegerile pentru Președinția României.

  Reperele unui președinte util:

  Construirea unei echipe (Preşedinte, Premier, Guvern, Parlament, Cetățeni) care să lucreze pentru aceleaşi obiective şi care să tragă România în aceeaşi direcţie europeană.

  Dialog şi consultare cu societatea civilă pentru asumarea unui pact de pace socială.

  Dialog cu toate forţele politice – Plan Naţional de Dezvoltare a României pentru următorii 20 de ani.

  Revizuirea Constituţiei (în reperele proiectului susţinut de USL – preşedinte cu atribuţii clar delimitate; separaţie clară a puterilor executive; eliminarea abuzurilor permise în prezent asigurarea independenţei justiţiei şi a consolidării statului de drept).

  Reforma electorală (prin reducerea numărului de parlamentari şi revenirea la un sistem electoral corect).

  Modernizarea administraţiei (pentru diminuarea aparatului birocratic şi eficientizarea administraţiei, la nivel central şi local).

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: