spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăPoliticSute de milioane de lei pentru dezvoltarea Gorjului

  Sute de milioane de lei pentru dezvoltarea Gorjului

  De la începutul acestui an, grație celor două programe, ”Anghel Saligny” și PNRR, pe componentele C10 și C5, 30 de primării guvernate de reprezentanți PSD și Consiliul Județean Gorj, au semnat la Ministerul Dezvoltării contracte în valoare de sute de milioane de lei. Este vorba despre proiecte de alimentare cu apă și canal, modernizarea de școli și grădinițe, reabilitarea unităților spitalicești, infrastructura rutieră, eficientizare termică și reabiltarea unor instituții publice, implementarea de sisteme integrate de monitorizare și control al parcărilor publice, asigurarea infrastructurii pentru transportul verde.

  ”Pentru noi sunt importante toate localitățile Gorjului și am sprijinit primarii indiferent de culoarea politică pe care o au. Județul nostru traversează o perioadă grea, de incertitudine din punct de vedere al activității Complexului Energetic Oltenia, iar sarcina noastră este aceea de a crea alternative de dezvoltare. Sunt bucuros că avem această posibilitate și vreau ca primarii să profite la maxim de programele pe care le au la dispoziție. Într-o perioadă relativ scurtă, împreună cu domnul Cosmin Popescu am reușit să sprijinim zeci de primari din Gorj să își susțină proiectele până la faza de semnare și nu ne oprim aici. Ne dorim ca toți primarii din Gorj, indiferent de partidul din care fac parte, să beneficieze de cel puțin două proiecte destinate dezvoltării localităților lor”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Așa, faceți poze, cu astea o să rămâneți după alegeri. Oamenii s-au săturat de minciunile psd iste. Voi ați devenit grofii acestor vremuri. Minciuna , dezinformarea și fuga după funcții gras plătite va caracterizează. Ați înțesat toate instituțiile și consiliile cu incompetenții voștri. Tupeiștii și lipitori de afișe au fost și sunt cocoțați în posturi de decizie iar rezultatele acestor purtători de diplome al celor mai obscure și ciudate facultati se vad in halul în care a ajuns gorjul și țara.Cu cât scăpăm mai repede de voi cu atât mai bine pentru țară și popor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: