spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăPoliticUnul dintre primarii aduși la „revolta” din holul CJ Gorj, aproape să...

  Unul dintre primarii aduși la „revolta” din holul CJ Gorj, aproape să leșine. „Le era rușine!” Vezi cine spune

  Unul dintre primarii chemați de prefectul Iulian Popescu și de senatorul Ion Iordache să facă figurație în filmul în care Iordache a somat conducerea centrală a PNL să iasă de la guvernare, ar fi fost la un pas de leșin, potrivit unor surse. Deputatul Claudiu Manta spune că unii dintre primari erau rușinați și că n-ar fi știut pentru ce au fost chemați.

  Ca să-și revină din starea proastă în care se afla, primarul care s-a simțit rău a solicitat un pahar cu apă de la angajații Consiliului Județean Gorj și chiar și-a cerut scuze că se află în acea situație, să stea în fața presei în timp ce Iordache acuza conducerea Consiliului Județean Gorj că discriminează primarii PNL. Iordache i-a chemat în holul Consiliului Județean, să facă somația de ieșire de la guvernare către liderii PNL de la centru, înconjurat fiind de câțiva primari și consilieri județeni. Asta după ce, mai întâi, i-a băgat în biroul președintelui CJ, Cosmin Popescu, să-i ceară socoteală pentru modul cum este împărțit bugetul pentru localități.

  A fost o acțiune politică

  Deputatul PSD Claudiu Manta a declarat că o parte dintre cei prezenți nu știau ce pregătește Iordache. „A fost o acțiune politică. Unii dintre primari erau rușinați că se află acolo. De altfel, am înțeles că au fost oarecum păcăliți, în sensul că au fost aduși de Ion Iordache fără să li se spună de ce sunt acolo. Se vede că unii dintre dumnealor efectiv au fost  jenați, ăsta este semntimentul pe care unii dintre ei mi l-au transmis, uitându-mă la mimică.” a declarat deputatul Claudiu Manta la Accent TV.

  Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a ieșit cu o declarație, după cele întâmplate și a explicat că împărțirea banilor s-a făcut conform legii, având prioritate, în primă fază, localitățile cu proiecte de investiții și că vor urma rectificări bugetare, în așa fel încât nici o localitate să nu fie lăsată în urmă.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Desteptul de Iordache duce partidul, in Gorj, spre un procent format dintr-o cifra.Chiar nu vede nimeni din conducerea PNL această ,, dasteptaciune”’?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: