spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăPoliticVăcaru, funcție importantă în Pro România

  Văcaru, funcție importantă în Pro România

  Președintele Pro România Gorj, Alin Văcaru, a fost numit secretar general interimar al partidului. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Executiv (BEx) al PRO România care s-a reunit astăzi pentru a discuta rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie,

  Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marți, 19 ianuarie a.c., pentru a discuta rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie, strategia politică pentru perioada următoare și schimbări structural-organizatorice de partid.„Conducerea partidului a analizat și discutat în toată această perioadă rezultatele alegerilor parlamentare. Decizia unanimă a fost să rămânem consecvenți în a fi de partea cetățenilor, urmând să comunicăm în perioada următoare proiectele concrete la care lucrăm în acest sens. Tot astăzi s-a stabilit că Alin Văcaru, actual Secretar General Adjunct, va ocupa funcția de Secretar General interimar până la următorul Congres”, a declarat Victor Ponta, președintele PRO România.

  Totodată, BEx PRO România a decis înființarea mai multor grupuri de lucru și numirea unor responsabili pentru acestea, respectiv:

  Grup de Negociere privind alianțele locale – Marian Neacșu

  Grup de inițiativă privind Grupul Aleșilor Locali – Felix Rache

  Grup de dezbateri ideologice – Corina Crețu

  Grup de analiză privind situația fuziunii cu ALDE – Adrian Țuțuianu

  Grup de planificare strategică – Silviu Predoiu

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: