spot_img
Altele
  AcasăPoliticVâlceanu îi acuză pe Condescu şi Ruşeţ de interese personale

  Vâlceanu îi acuză pe Condescu şi Ruşeţ de interese personale

  Pedeliştii gorjeni par afectaţi că sindicatele conduse de Marin Condescu pregătesc semnarea unui protocol cu USL, după modelul celui din 2004 cu PD. Dan Vâlceanu îi reaminteşte lui Condescu de sprijinul dat de PDL sindicatelor care acum se dau de partea USL. În schimb, sindicalistul Ion Ruşeţ îi răspunde că de fapt tocmai Vâlceanu vrea o apropiere faţă de USL pentru a prinde în continuare contracte în minerit şi energie.

  Preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, a comentat intenţia liderului Federaţiei Naţionale Mine Energie, Marin Condescu, de a semna un protocol cu USL. Vâlceanu le transmite însă, sindicatelor că uită sprijinul primit din partea PDL-ului şi că de fapt, USL încă mai încearcă să dezbine federaţia. Mai mult, pedelistul şef declară că speach-ul susţinut de Ion Ruşeţ la dezbaterea economică organizată de Vasile Blaga la Târgu Jiu face parte din tabloul în care Condescu îi laudă şi îi numeşte salvatori pe pesediştii Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu. „Iată, toate sindicatele sunt la PSD. Domnul Condescu face nişte declaraţii pe care nici la Ciprian Florescu nu le-am auzit. Salvatorii Cârciumaru şi Călinoiu. Eu am fost impresionat, de-a dreptul. Domnul Ruşeţ a venit la noi la un eveniment crezând că rezolvă el problema cu PDL şi ne arată el nouă, nu ştiu… Ambele declaraţii, ale lui Condescu şi Ruşeţ fac parte dintr-un tablou care arată cât de bun e USL şi cum sindicatele doresc să fie ele în USL şi cât de răi suntem noi, pedeliştii, nenorociţii care i-am respectat şi ajutat cât am fost la guvernare. Noi nu am încercat să desfiinţăm sindicatul, nu le-am luat cotizaţiile, i-am lăsat în pace să-şi facă treaba, ba din contră, i-am şi sprijinit. Am fost parteneri loiali. Noi pentru asta suntem astăzi pedepsiţi”, a spus Dan Vâlceanu.

  Acuzaţiile curg la PDL

  Pedelistul Ion Ruşeţ respinge acuzaţiile lui Vâlceanu şi spune că sindicatele nu se grăbesc să semneze vreun protocol cu USL. Mai mult, Ruşeţ spune că există oameni de afaceri din Târgu-Jiu care aşteaptă să se pună cât mai bine cu actuala Putere pentru a prinde contracte în minerit şi energie. Fostul senator Ion Ruşeţ s-a referit la Dan Vâlceanu, cel care a derulat până acum zeci de contracte prin firmele sale în minerit şi energie. „Cred că Vâlceanu are lipsă de informaţii. Eu cred că sunt unii oameni de afaceri care aşteaptă să se pună cât mai bine cu actuala Putere şi cu asta cred că am spus totul. Îi spun lui Vâlceanu că nu există nicio intoxicare a opiniei publice din partea mea. Rostogolirea acestui subiect demonstrează incapacitatea de a organiza bine un seminar şi incapacitatea de a înţelege într-o dezbatere publică puncte de vedere diferite chiar dacă vin din aceeaşi baricadă”, a reacţionat Ion Ruşeţ, prim-vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: