spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăPoliticValoarea lui Călinoiu, motiv de dispută între Aurel Popescu și Mihai Weber!...

  Valoarea lui Călinoiu, motiv de dispută între Aurel Popescu și Mihai Weber! „Organizația municipală i-a deschis ușa lui Călinoiu”

  Președintele organizației municipale PSD Târgu Jiu nu renunță la ideea aducerii în partid a lui Ion Călinoiu. Aurel Popescu spune că Mihai Weber nu l-a inclus și pe el în sondajul făcut în rândul liderilor de organizații din județ și îi transmite că Ion Călinoiu este așteptat cu ușile deschise. Popescu crede că Weber nu este tocmai îndreptățit să vorbească de valoare politică a lui Călinoiu, atât timp cât nu a candidat niciodată în nume propriu, ci doar pe lisele PSD.

  Mihai Weber a dat cu nuca-n perete când s-a apucat să vorbească de valoarea politică a lui Ion Călinoiu în scandalul reprimirii acestuia în PSD, iar declarațiile acestuia l-au iritat la culme pe liderul PSD Târgu Jiu. Aurel Popescu îi reamintește lui Weber că fostul președinte al CJ și Florin Cârciumaru au fost principalii aducători de voturi pentru PSD. „Nu aș vrea să discutăm de valoarea niciunuia. Nu facem aici o evaluare a numărului de voturi pe care le are fiecare dintre noi, pentru că nu am intrat cu toții în acest carusel al obținerii de voturi ca și persoane. De-a lungul timpului am avut în față legi care au fost pentru candidaturi pe liste și nu putem cuantifica exact care este valoarea fiecărui membru PSD Gorj. Da, avem cazurile primarilor. Putem spune, de exemplu, că domnul Florin Cârciumaru a avut momente în care a avut și 82% și 70% și 50%. Aici putem spune că valoarea domnului Cârciumaru este una deosebită datorită rezultatelor individuale”.

  „Nu am fost întrebat nimic”

  Aurel Popescu a rămas surprins să afle că Mihai Weber a făcut de unul singur sondaj de opinie în rândul președinților de organizații din județ și spune că el nu a fost întrebat dacă îl vrea sau nu pe Călinoiu. „Nu am cunoștință despre sondajul domnului Weber. Probabil este la stabilit la un alt nivel acest sondaj, în rândul primarilor. Eu sunt viceprimar și nu am fost întrebat nimic în acest sens. În ceea ce mă privește, mă bucur pentru fiecare membru PSD care își face treaba, așa cum și-o face și domnul Călinoiu de ani de zile. E adevărat că a fost un moment în care domnia sa a fost în situația de a candida independent, după care s-a văzut permanent că a rămas alături de PSD”, am mai spus Aurel Popescu.

  „Și-a exprimat intenția a fi alături de PSD”

  În ciuda criticilor venite de la Mihai Weber, președintele PSD Târgu Jiu spune cât se poate de clar că Ion Călinoiu are ușile deschise pentru a reveni în PSD. „Așa cum se știe deja, organizația municipală i-a deschis ușa domnului Călinoiu pentru a reintra în rândurile social-democraților. M-aș bucura ca domnul Călinoiu să fie în continuare la fel de constant în declarații, cum a fost și până acum, când susține PSD. Este o persoană care și-a exprimat intenția a fi în continuare alături de PSD”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: