spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăPoliticVezi candidatul PSD la Dănești!

  Vezi candidatul PSD la Dănești!

  Social democrații gorjeni și-au stabilit un nou candidat la Primăria Dănești. După decizia instanței în cazul primarului Mădălin Paliță, în urma căreia nu mai poate candida, PSD Gorj a desemnat drept candidat pe tânărul ingineri Silviu Filip, angajat al primăriei.

  „Silviu FILIP este candidatul PSD la primăria Dănești, care, la 27 de ani, a reușit să convingă locuitorii comunei, că este primarul pe care și-l doresc după data de 9 iunie. Inginer de profesie, angajat în cadrul Primăriei Dănești, Silviu Filip a contribuit la dezvoltarea comunei, împreună cu domnul primar, Mădălin Paliță, alături de care va face echipă pe mai departe”, a transmis PSD Gorj, printr-un comunicat.
  Candidatul susține că are încredere în echipa sa, pentru un scor bun, în vară.
  ”Faptul că, am avut prilejul să fac parte dintr-o echipă axată pe dezvoltare, am fost în mijlocul oamenilor și știu ce nevoi au și ce își doresc, reprezintă cel mai important avantaj pe care îl am: cetățenii mă susțin pe mine și eu pe ei! Partidul Social-Democrat mi-a oferit o șansă unică, aceea de a fi cel mai tânăr primar din Gorj și așa va fi!” declară Silviu FILIP, candidatul PSD la funcția de primar a localității Dănești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: