spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăPoliticVictor Ponta, pentru o Românie Unită

  Victor Ponta, pentru o Românie Unită

  Echipele de campanie ale Alianței Electorale PSD-UNPR – PC au continuat duminică, deplasările în Colegiile III și V, acolo unde au fost întâlniri cu electoratul. Președintele TSD Rovinari, Ciprian Nacu, membrul PSD Târgu-Jiu, Gigi Pecingină și încă 30 de tineri au luat la pas străzile din Rovinari pentru a sta de vorbă cu cetățenii și a le explica programul electoral al lui Victor Ponta.

  Tot duminică, președintele PSD Fărcășești, Constantin Drăgoescu, președintele TSD, Bogdan Cilibiu și alți 75 de tineri și militanți PSD, au mers în comuna Fărcășești, din casă în casă pentru a face cunoscute proiectele pe care le are Victor Ponta pentru o Românie Unită și Puternică. Concluzia unanimă a fost una singură: Alianţa PSD- UNPR- PC are puterea, resursele umane şi forţa de a lupta pentru ca Victor Ponta să devină Președintele României.

  Victor Ponta poate unifica societatea românească!

  Ca Președinte al României, Victor Ponta se poate baza pe o majoritate stabilă în Parlament și o bună colaborare cu actualul Guvern. În acest fel, Victor Ponta va putea asigura stabilitatea în România și va pune capăt conflictelor între politicieni, astfel încât aceștia să lucreze în beneficiul cetățenilor români.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: