spot_img
22.3 C
Târgu Jiu
vineri, iulie 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesVictor Ponta se mută la Târgu-Jiu

  Victor Ponta se mută la Târgu-Jiu

  Premierul Victor Ponta sărbătoreşte Ziua Naţională la Târgu-Jiu alături de gorjeni. Premierul va deschide, sâmbătă, luna sărbătorilor de iarnă la Târgu-Jiu, iar în ultimele zile din campanie şi până seara pe 9 decembrie, acesta va sta numai în oraşul lui Brâncuşi, anunţă Florin Cârciumau şi Ion Călinoiu, liderii PSD Gorj.

  De 1 Decembrie, premierul Victor Ponta va fi alături de primarul din Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, la aprinderea iluminatului ornamental din municipiu, specific sărbătorilor de iarnă. Potrivit lui Cârciumaru, după Ziua Naţională a României, premierul Victor Ponta se va muta practic la Târgu-Jiu în ultimele zile de campanie şi până în ziua votului din 9 decembrie. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, speră ca premierul să participe, în oraşul lui Brâncuşi, la evenimentele cultural-artistice organizate de autorităţi cu ocazia Zilei Naţionale. De asemenea, Cârciumaru s-ar putea baza pe prezenţa premierului şi sâmbătă seara, de la 18:00, în centrul oraşului, la aprinderea iluminatului ornamental de Crăciun.
  „Premierul vrea să fie prezent zi de zi la Târgu-Jiu, începând chiar de la 1 decembrie. Ponta va merge în campanie zi de zi în Colegiul 5 de Deputaţi, dar va participa şi la acţiunile organizate de primăria Târgu-Jiu şi Consiliul Judeţean în următoarea perioadă. Sunt sigur că va participa şi dânsul la aprinderea iluminatului de Crăciun nu electoral, ci în calitate de premier al României. Participă mai mult ca o curiozitate pentru că de fiecare dată de 1 Decembrie ne-am lăudat că participă foarte multă lume cu foarte mulţi copii şi vrea şi dânsul să vadă”, a explicat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

  Ponta, mai aproape de gorjeni

  Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat pentru Radio Omega că Victor Ponta va deschide luna sărbătorilor de iarnă la Târgu-Jiu, iar începând cu 3 decembrie, premierul se va muta practic la Târgu-Jiu până pe 9 decembrie. „Sper să nu apară nimic în programul premierului pentru că am stabilit că va fi alături de gorjeni odată cu aniversarea Zilei Naţionale şi bineînţeles ceea ce înseamnă deschiderea lunii sărbătorilor de iarnă. Victor Ponta este candidatul nostru pentru deputat de Târgu-Jiu şi din păcate nu a putut să fie tot timpul lângă gorjeni, dar acolo unde a fost, la Bucureşti, la Bruxelles, i-a reprezentat mai mult ca pe oricine pe gorjeni. Dorinţa lui Ponta este de a stat mai mult lângă oameni, să-i asculte pentru a face tot ceea ce este posibil în viitor pentru ei”, a încheiat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!