spot_img
Altele
  AcasăHeadlinesVîlceanu contestă dizolvarea BPJ al PNL Gorj

  Vîlceanu contestă dizolvarea BPJ al PNL Gorj

  Tabăra Vîlceanu nu se va supune deciziei luate de președintele interimar Gigel Știrbu, de dizolvare a Biroului Permanent Județean al PNL Gorj. Deputatul  anunță că atât el cât și alți colegi vor contesta măsura.

  “Vorbim de un lucru nestatutar, de altfel, în statut scrie că nu poți dizolva un BPJ decât dacă au fost încălcate deciziile sau hotărârile partidului. Ori lucrurile acestea nu s-au întâmplat la Gorj. Este o decizie nestatutară și evident că o voi contesta și eu și alți colegi din BPJ”, a declarat Dan Vîlceanu.

  În privința planurilor de viitor, deputatul Dan Vîlceanu anunță că nu va pleca din Partidul Național Liberal. „ De-a lungul anilor, cât am fost președinte, am adus oameni în PNL Gorj și am făcut echipa de astăzi. M-am bucurat că în ultimul BPN unul dintre colegi a spus că e o practică nesănătoasă să trimiți oameni care nu au rezultate în organizațiile lor să judece activitatea unor organizații cu rezultate precum este BPJ Gorj. O să-mi continui activitatea, nu se pune problema să plec vreodată din PNL”, a mai afirmat fostul lider PNL Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: