spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesVrea sau nu Văcaru postul de director în Zona Metropolitană Târgu Jiu?!

  Vrea sau nu Văcaru postul de director în Zona Metropolitană Târgu Jiu?!

  Numele președintelui Pro România Gorj a fost vehiculat pentru poziția de director al asociației zonei metropolitane Târgu Jiu. Propunerea a venit din partea primarului Marcel Romanescu, Alin Văcaru fiind un apropiat al acestuia. Decizia finală se va lua în cadrul Adunării Generale a asociației, unde cei 18 primari vor da votul final.

  Fostul deputat de Gorj Alin Văcaru susține că discuțiile pe această temă s-au purtat în urmă cu mai mult timp. Întrebat dacă și-ar dori funcția, politicianul evită un răspuns clar, însă confirmă că menține dialogul cu primarii pe acest subiect.

  „Este o funcție politică. Eu am avut discuții cu primarii, sunt mai multe propuneri, există o Adunare Generală care va decide. Nu știu dacă voi fi neapărat eu. Înțeleg că propunerea a venit din partea primarului Romanescu. Am discutat pe această temă în urmă cu ceva timp. Vom vedea ce vor decide primarii. Sunt 18 primari dar sunt peste 20 de oameni în Adunarea Generală. Funcția trebuie deținută de un om care să fie liantul între autorități. Eu am discuții în permanență cu primarii, mă contactează pentru diverse probleme pe care le au de rezolvat la București. Am o relație foarte bună cu primarii, în special cu cei de la PSD. Am fost și prefect și nu cred că poate să spună vreun primar că am ținut cont, atunci, de culoarea politică pentru rezolvarea unor anumite probleme. Asta a fost si discuția avută cu Marcel Romanescu, mi-a spus că își dorește pe cineva din afară, nu de la PSD, nu de la PNL”, a declarat Alin Văcaru pentru un post de radio local.

  În urmă cu câteva zile primarul Marcel Romanescu declara că ”am făcut o propunere colegilor mei primari prezenți la întâlnirea de la primăria comunei Stănești. Fiecare dintre primari, pentru că vorbim, până la urmă, de un vot pe care îl acordăm ca reprezentanți în Adunarea Generală a Acționarilor, trebuie să decidă asupra persoanei pe care eu am prezentat-o colegilor mei”.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. Ăsta face pe nevinovatul, el nu știe , nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase.Ce partid mai este și asta cu trei oameni, ce-i fac jocurile lui romanica în CL. Toți necalificați au intrat în politică și ocupa posturi ptr care nu au nicio competenta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!