spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăPoliticWeber: "Bugetul României, echilibrat și îndreptat spre dezvoltare"

  Weber: „Bugetul României, echilibrat și îndreptat spre dezvoltare”

  S-a aprobat bugetul României pentru anul 2023. Potrivit cifrelor, sumele alocate pentru investiții sunt considerabil mai mare. La fel și educația, sănătatea și creșterea nivelului de trai.

  „Începem 2023 cu bugetul aprobat, datorită PSD, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mulți ani! Dezvoltare, creșterea nivelului de trai, educația și sănătatea-domenii bugetate cu prioritate.

  Astfel: Investitii– 7,2% din PIB (112 mld. lei) Nivel de trai: Peste 12 milioane de români vor beneficia de creșteri de venituri (creșteri de pensii, salarii, alocații, burse, indemnizații), la care se adaugă pachetul de protecție socială ”Sprijin pentru Români”, pentru categoriile vulnerabile. Educație: 3,2% din PIB în plus cu 6 miliarde lei față de anul 2022 Sănătate cu 36%, mai mare comparativ cu anul 2022.

  Datorită schemei de plafonare/reglementare a prețurilor la energie și gaze impusă de PSD, în 2023 inflația se reduce, iar astfel combatem inclusiv prețurile nesimțite. Bugetul contribuie la stabilizarea macroeconomică și la ușurarea poverii facturilor mărite și a creșterii prețurilor. PSD a croit un buget național ECHILBRAT!”, a transmis deputatul Mihai Weber

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!