spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăPoliticWeber “Mă așteptam la o demisie de onoare din partea premierului Cîțu”

  Weber “Mă așteptam la o demisie de onoare din partea premierului Cîțu”

  Liderul PSD Gorj susține că în urma informațiilor apărute în presă, premierul Florin Cîțu ar trebui să demisioneze din funcție. Mihai Weber consideră că acuzele aduse la adresa oficialului din Guvern nu fac cinste țării. “Sunt miniștrii ai unor țări europene care pentru fapte mai puțin grave și-au dat demisie”, a transmis deputatul.

  “Mă așteptam, mai ales în urma ultimelor scandaluri apărute, ca acest prim-ministru să își dea demisia, măcar o demisie de onoare. Nu este normal ca un premierul, un om care ocupă cea mai înaltă funcție în statul român, să aibă un dosar penal și, mai mult, acum, a apărut și un al doilea dosar în care ar fi țepuit o bancă din Statele Unite ale Americii. Demisia e un lucru care ține și de moralitate. Sunt miniștrii ai unor țări europene care pentru fapte mai puțin grave și-au dat demisie”, a transmis Mihai Weber.

  “Fără penali în funcții publice”

  Parlamentarul face trimitere și la aliații de la guveranare, USR, care odată ajunși la putere au uitat pentru ce au militat în campania electorală. “Eu aș avea o întrebare pentru partenerii lor de coaliție, pentru USR. Cum pot să stea la aceiași masă cu un astfel personaj sau de personaje care au condamnări penale?  Ei avut o petiție în care s-a angrenat un milion de oameni sub sloganul “Fără penali în funcții publice”, care se dovedește a fi o demagogie ieftină. Oamenii care au semnat acea petiție sunt practic păcăliți.  Se pare că lipsa de reacție din ultimul timp a USR-ului demonstrează că de fapt sunt mai călduroase locurile de miniștri și pozițiile ocupate în guvern și în alte instituții ale statului decât a respecta cele spuse în campanie”, a mai transmis deputatul PSD Gorj.

  Omul din PNL

  Refuzul de a lua o decizie în privința lui Florin Cîțu denotă că în PNL nu se pune accent pe valorile din partid ci primează interesul unora sau altora. “Nu înțeleg nici de ce Orban nu îi retrage sprijinul politic lui Cîțu. Eu cred că PNL nu stă într-un om, cred că există și alți oameni care nu s-au urcat beți la volan, care nu au țepuit instituții. Cred că pentru a depăși acest moment ar trebui ca PNL, cu partenerii de la coaliție, să ia o decizie și să ceară demisia domnul premier Cîțu”, a mai afirmat liderul organizației județene Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: