spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăSănătateConcurs cu 95 de candidați pentru 7 posturi de asistent medical debutant

  Concurs cu 95 de candidați pentru 7 posturi de asistent medical debutant

  Este în pregătire concursul pentru ocuparea a 7 posturi de asistent medical debutant la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. În total, sunt 95 de candidați. Proba scrisă a concursului este programată pe 7 septembrie.

  „Din cauza faptului că la concursul de ocupare a celor 7 posturi vacante de asistent medical debutant au fost validate 95 de dosare, proba scrisă va avea loc în sălile Facultății de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din municipiul Târgu Jiu, pe data de 07.09.2022. (…) Intrarea în sălile de examen se va face la ora 08:00, proba scrisă urmând a începe la ora 09:00”, conform Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

  Tabelele cu repartiția pe săli a candidaților înscriși la acest concurs vor fi afișate la sediul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale.

  Candidații au fost anunțați, deja, că este interzis accesul în sălile de examen pentru proba scrisă din data de 7 septembrie cu următoarele echipamente și materiale: mobil, smartwatch, stații emisie recepție, materiale informare, manuale, cărți, culegeri, rezumate, formulare, dicționare, notițe, însemnări, căști audio, mijloace electronice de înregistrare și redare conectare la internet se consideră fraudă și este eliminat candidatul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: