spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăSănătateDupă distracție, restricții!

  După distracție, restricții!

  Autoritățile dispun controale în restaurante după ce la o nuntă organizată în comuna Telești mai multe persoane au fost infectate. În localitatea aflată deja în scenariul roșu cetățenii trebuie să respecte mai multe reguli impuse prin deciziile luate de Guvern.

  În doar câteva zile de la anunțul oficial că România a intrat în valul patru, o localitate din Gorj se află deja în scenariul roșu. Transmiterea virusului este pusă pe seama unor nuntași care au uitat de virus și s-au prins în horă.

  “Se vor efectua controale în restaurante pentru a verifica dacă sunt respectate regulile conform deciziilor luate de Guvern. După cum știți în toate localitățile care depășesc rata de incidență de trei la mia de locuitori sunt interzise activitățile în restaurante de tip închis sau sunt permise cu un număr redus de participanți. Localitatea Telești a depășit indicele de 3 la mia de locuitori, este în scenariul roșu. Se pare că la o nuntă s-au infectat mai mulți participanți, de aceea rog toți cetățenii să dea dovadă de responsabilitate, să poarte măști, să păstreze distanțele socială pentru că din câte se pare a început valul patru. În localitatea Telești se vor lua măsuri specifice”, a transmis prefectul Corneliu Morega Răducan.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: