spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSănătateLocuri libere în centrele de vaccinare. Gorjenii nu se înghesuie să se...

  Locuri libere în centrele de vaccinare. Gorjenii nu se înghesuie să se imunizeze

  Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj a anunțat că pe site-ul instituției și pe pagina de Facebook vor fi prezentate, o dată la trei zile, situația locurilor disponibile din centrele de vaccinare din județ.

  „SPERĂM CA, ÎN ACEST FEL, SĂ VENIM ÎN SPRIJINUL CETĂȚENILOR JUDEȚULUI GORJ, SĂ CREASCĂ NUMĂRUL PERSOANELOR VACCINATE, IAR ÎMPREUNĂ SĂ PREVENIM RĂSPÂNDIREA COVID-19!“, au transmis reprezentanții DSP Gorj.

  Astfel, în zilele de 8, 9 și 10 erau libere aproape 3.000 de locuri în centrele de vaccinare din Gorj, ceea ce arată că gorjenii nu se îngrămădesc să se vaccinez.

  Campanie de vaccinare în zone vizitate de turiști

  Autoritățile din Gorj se gândesc să organizeze campanii de vaccinare în zonele care sunt vizitate de turiști. „Ne gândim, în viitor, la organizarea unor campanii de vaccinare în locuri vizitate de turiști și de gorjeni“, a transmis prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega.

  Acesta a vizitat mai multe centre de vaccinare. „Ritmul de vaccinare trebuie îmbunătățit la nivelul județului Gorj, pentru a reveni în cel mai scurt timp la o viață normală. Am vizitat sâmbătă, 8 mai, centrele de vaccinare din localitățile Tismana, Motru și Bălești, unde s-au putut efectua imunizări fără programare. Cetățenii sunt în continuare dornici sa se vaccineze, pentru a elimina riscurile unor simptome grave cauzate de COVID-19“, a spus prefectul de Gorj într-o posta pe Facebook.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: