spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăSocialActivitate de succes la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu“

  Activitate de succes la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu“

  Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu“ a fost din nou la înălțime la activitatea Cercului Pedagogic al Directorilor, găzduit în data de 17 mai a.c. Prestigioasa unitate de învățământ din centrul municipiului Târgu Jiu a prezentat un program de activități diverse, de la susținerea unor lecții demonstrative de către cadre didactice bine pregătite de la învățământul gimnazial până la susținerea unor momente artistice deosebite  pregătite cu aleasă grijă de doamnele învățătoare, acestea din urmă fiind dedicate importanței cărții în viața fiecărui om.

  Sub titulatura „Cartea – fereastră spre lumină“ elevii de ciclu primar au promovat valori morale de prim rang precum învățătura, cinstea, perseverența, sinceritatea, toleranța, curajul și modestia.

  Managerii educaționali care au asistat la ceste activități cu valențe educaționale remarcabile i-au răsplătit pe organizatori cu aplauze, felicitări și aprecieri. Directorii de școli au plecat cu impresii deosebite, dar și cu un dar de suflet în consonanță cu momentul artistic la care au fost spectatori, reprezentat de un volum de lux, cu titlul „Valori eterne“.

  Prof. înv. primar,
  Manuela Ileana Popescu
  Șc. Gimn. ”Constantin Săvoiu” Tg-Jiu

  17

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: