spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăSocialAJOFM organizează cursuri de recalificare

  AJOFM organizează cursuri de recalificare

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Gorj organizează cursuri de formare profesională. Pot participa la cursuri atât șomerii indemnizați cât și cei neîndemnizați.

  “În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, AJOFM Gorj va organiza în perioada imediat următoarele cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă în următoarele meserii:

  –           Babysitter
  –           Brutar
  –           Confecționer – asamblor articole textile
  –           Cameristă
  –           Dulgher- tâmplar – parchetar
  –           Fierar betonist montator prefabricate
  –           Sudor

  Persoanele interesate să urmeze aceste cursuri de calificare/recalificare sunt invitate la sediul instituţiei noastre din Târgu Jiu, str Lt. Col. D. Petrescu, nr1, pentru înscriere.

  Persoanele care sunt şomeri înregistraţi în baza de date a AJOFM Gorj, precum şi persoanele care desfăşoară activităţi în mediul rural şi nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare şi care sunt înregistrate la agenţia noastră beneficiează, în mod gratuit, de servicii de  formare profesională”, au transmis oficialii AJOFM Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: