spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesAjutor din partea unui tânăr care se află în scaunul rulant pentru...

  Ajutor din partea unui tânăr care se află în scaunul rulant pentru o fetiță bolnavă

  Un tânăr aflat în scaunul cu rotile a donat o sumă de bani unei fetițe în vârstă de nici trei ani, care suferă de nanism discondroplazic și deformări de ax de genunchi – genu varum (genunchi în O) bilateral.

  Copila se deplasează cu greutate și are nevoie de intervenții chirurgicale și de ședințe de kinetoterapie. „Am fost impresionat de cazul fetiței, pentru că știu ce înseamnă să suferi atunci când ești copil și vrei să te joci. Am donat o sumă de bani și am discutat și cu alți colegi și prieteni și se va mai strânge o anumită sumă. Îi doresc multă sănătatea și să crească mare“, a spus Nicolae Simionescu, care este consilier la un cabinet parlamentar.

   

  Operația nu este decontată de stat

   

  Amina trebuie să fie operată, pentru a avea o șansă la o viață normală, dar intervenția nu este decontată de stat.

  Camelia Maracu, mama fetiței, nu are banii necesari pentru în vederea achitării costurilor operației. Femeia are grijă singură de fiica ei. Cele două trăiesc în Târgu Jiu.

  Amina s-a născut prin cezariană și nu a prezentat vreun semn al afecțiunilor de care suferă acum. După aproximativ opt luni după naștere, micuța a început să prezinte primele simptome. „Soluția este o operație de îndreptare și alungire a oaselor. Operația are niște costuri prea mari pentru posibilitățile mele, nefiind decontată de stat. Operația de care are nevoie Amina presupune fracturarea controlată a oaselor și introducerea unor tije metalice care să mențină oasele la distanță, astfel încât să formeze țesut osos. Avem nevoie de ajutor”, este strigătul de disperare al mamei.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!