spot_img
19.1 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăSocialApel de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân

  Apel de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân

  Carmela ŞerbănoiuAsociația „Pro Animals” din Târgu Jiu lansează un apel cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor Fără Stăpân, care a fost marcată ieri în toată lumea. „Așteptăm persoanele care nu au încă un animal de companie să adopte din adăposturi ( Publice sau aparţinând ong-urilor) sau de pe străzi. Toți merită o șansă, iar fără adopții, nici noi nu vom putea salva la nesfârșit, numărul câinilor din Adăpostul Pro Animals ajungând deja la 900, toți salvați din diverse circumstanțe. De altfel, cei care nu au posibilitatea să adopte, pot să se alăture, voluntar, activităților desfășurate de ONG-uri, prin care să participe, în mod direct”, a spus Carmena Șerbănoiu, președintele Asociației „Pro Animals“.

  Programe de sterilizare gratuită

  Asociația Pro Animals desfășoară programe de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor. „Este singura soluție umană și eficientă pe termen lung de reducere a animalelor fără stăpân. În prezent, aceste campanii au loc săptămânal în orașele Târgu-Jiu, Motru și Rovinari, Târgu-Cărbunești dar și în altele în curând. Astfel, noi venim in sprijinul cetățenilor dar și al autorităților cu acest program invitând oamenii să își sterilizeze și microcipeze gratuit animăluțele. Prin urmare, se pot steriliza și animalele cu stăpân prevenindu-se abandonul ulterior al puilor, care vor deveni animalele străzii datorită surplusului și imposibilității de a le găsi o casă”, a mai arătat Carmena Șerbănoiu.

  „Fii voluntar! Sterilizează! Adoptă!“

  Asociația Pro Animals lansează un apel și o invitație pentru cei care pot să ajute animalele fără stăpân: „Astăzi este ziua lor, acelor nefericiți care au ajuns pe străzi și în adăposturi datorită iresponsabilității unora dintre noi, fiind condamnați fără vină. Schimbarea începe cu noi! Implică-te și tu! Fii voluntar! Sterilizează! Adoptă! Locul câinilor și pisicilor nu este pe stradă, locul acestora este în familiile noastre!”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: