spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesApel umanitar pentru unul dintre cei mai vechi oameni din presa gorjeană

  Apel umanitar pentru unul dintre cei mai vechi oameni din presa gorjeană

  Sabin Cosmulescu, unul dintre cei mai vechi oameni de presa din Gorj, are nevoie de ajutor pentru a se recupera. Acesta imobilizat după o intervenție neurochirurgicală și trebuie să urmeze recuperare locomotorie și de masaj, pentru a se mai putea deplasa. Costurile sunt foarte ridicate, iar familia are nevoie de ajutor.

  „Au trecut mai bine de doi ani de când nea Sabin, unul dintre cei mai vechi oameni de presa din Gorj, a aflat ca are cancer. De atunci lupta cu toate puterile pentru viața lui, cu tratamente care mai de care mai invazive, iar costurile sunt tot mai greu de suportat. Pentru a răzbi are nevoie de ajutorul nostru.

  La sfârșitul anului 2019, nea Sabin a fost supus primei operații de extirpare a unei tumori canceroase la plămâni, la un spital din capitală. Câteva luni mai târziu, a suferit şi o operaţie pe creier, tot pentru extirparea unei tumori. Atunci, a suportat cu brio intervențiile chirurgicale și stările chinuitoare date de chimioterapie. Însă, cancerul a fost mai puternic și, după o perioadă de remisie, acesta a recidivat. Luna trecută a avut nevoie de o nouă operație la creier, intervenție care „l-a anchilozat“. Astfel că, acum, pe lângă tratamentul medicamentos pentru edemul cerebral, are nevoie și de recuperare locomotorie și de masaj pentru refacerea abilităților de mișcare. Însă, costurile sunt imense și nea Sabin are, din nou, nevoie de ajutor.

  Cei care pot oferi sprijin de orice natură sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0760.470.494, sau să faca o donație pe numărul de cont RO08 CECE C001 9462 0165 5211, Sabina Aurelia Cosmulescu“, a transmis familia pe pagina de Facebook.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: