spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesAu nevoie de ajutor după ce le-a ars casa! O familie din...

  Au nevoie de ajutor după ce le-a ars casa! O familie din Jupânești a rămas pe drumuri într-o noapte

  Apel disperat al unei familii din Jupânești după ce zilele trecute, într-un incendiu, le-a ars casa. Un minor, crescut de bunică, a rămas sub cerul liber în urma unui act infantil. Apropiații cer sprijin oamenilor cu suflet bun pentru ca viitorul micuțului să nu fie afectat de această tragedie.

  Un incendiu care a avut loc în comuna Jupânești, în urmă cu două zile, a schimbat viața unei familii din localitate. Averea cea mai de preț a unor oameni a dispărut odată cu flăcările stinse de pompierii gorjeni. Este vorba despre o bătrână care și-a crescut nepotul cum a putut mai bine. Muncea cu ziua pentru a-i oferi micuțului tot ce are nevoie însă soarta nu a fost de partea ei. Imobilul în care locuiau, și pe care avea în plan să-l modernizeze a ars și astfel toate speranțele lor s-au năruit. O rudă apropiată a povestit calvarul prin care trec cei în cauză, cerând celor care pot să dea o mână de ajutor.

  „Copilul este disperat”

  „Acest copil este nepotul sorei mele. L-a părăsit mama când avea un an și jumătate. L-a crescut nepotul meu, singur, până la vârsta de 8 ani, când un criminal l-a omorât în bătaie. A rămas singur cu sora mea văduvă. Locuiau în casa bunicii mele. Numai ce și-a vândut un apartament la Sadu, Gorj și a schimbat acoperișul , voia să mărească casa cu încă o camera, bucătărie și baie pentru nepotul său. De ieri ( 10.07.2019) aceea casa nu mai există. A luat foc!. … sora nu era acasă, se ducea la o bătrână să mai facă un ban pentru a putea să-i ofere tot ce-i mai bun . Pensia nu-i ajungea. Copilul era singur și, din greșeală, a dat foc….( precizez că în casă, avea și banii din vânzarea apartamentului). A ars tot. Pompierii de la Târgu Cărbunești erau defecți și au venit cei de la Târgu Jiu, cu mare întârziere (distanta mare). Copilul este disperat! Plânge întruna și nu vrea să mănânce. Au rămas sub cerul liber. Va rog, cine poate ajuta pe aceasta bunică cu nepotul ei, să ia legătura cu Primăria și Poliția Jupânești, jud. Gorj!” , a scris Vittoria Costache pe o rețea de socializare unde a atașat și poza cu carnetul micului școlar.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: