spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesBîrcă vrea after school la Turburea

  Bîrcă vrea after school la Turburea

  Autoritățile din Turburea investesc într-un after school. Părinții cu copii aflați în clasele I-IV vor avea ocazia să beneficieze de astfel de servicii. Micii școlari vor primi și o masa caldă.

  “Vrem să facem un after school în comuna Turburea, dedicat copiilor din clasa I-IV. Acesta va funcționa luni, miercuri și vineri. Copii vor veni, își vor pregăt lecțiile. Le dăm și o masă caldă. Avem Consiliul Local de partea PSD și iată, lucrurile merg bine. Vrem ca elevii să învețe carte și părinții sunt foarte mulțumiți. Din calculele noatre, vom avea 130-150 de copii. Avem și căminul cultural lângă, le oferim ocazia să mai vadă câte un film. Ședințele cu părinții se vor ține acolo, toate manifestările artistice vor fi organizate în acest cămin cultural pe care l-am reabilitat recent”, a declarat Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea.

  În ceea ce privește funcționarea liceului din localitate, primarul Bîrcă susține că acest aspect nu mai depinde de el. “Am încercat cu acel liceu, să îl ținem, să fie bine. Eu am stat de vorbă cu oamenii, ca să își lase copiii la liceul din Turburea, trebuie să ai un atuu, un profesor bun. Bîrcă a venit cu investiții, nu se ocupă de actul de predare. Fiind Târgu Jiu-ul aproape, cu foarte buni profesori, fiecare părinte se gândește la binele copilului. Fac sacrificii și aleg o școală bună. Și atunci, am zis, am vorbit cu doamna Mrejeru și cred că e o femeie cu picioarele pe pământ, bine pregătită, care vrea să facă treabă. Nu știu dacă putem să punem liceul pe picioare. Eu încerc să ținem liceul, dar nu va mai fi o prioritate pentru mine. Făceam 580 de kilometric la zi, cu transportul elevilor la școală. Liceul acesta m-a lăsat cu un gust amar. Poliția Locală stă mereu acolo să nu fie probleme, asta nu mai e școală. Probleme crează elevii din alte localități, nu cei din Turburea”, a mai transmis primarul din Turburea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!