spot_img
14.8 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesCâini din Gorj, duși în adăposturi din Hunedoara

  Câini din Gorj, duși în adăposturi din Hunedoara

  Direcția de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor din cadrul Consiliului Județean Gorj, alături de Inspectoratul Județean de Poliție Gorj – Biroul Protecția Animalelor au desfășurat o acțiune ce a vizat strângerea animalelor. Mai multe animale, ținute în condiții improprii, au ajuns la asociații de profil, care se vor ocupa de vaccinarea lor și găsirea unui stăpân.

  „Am participat, alături de Inspectoratul Județean de Poliție Gorj – Biroul Protecția Animalelor, la o acțiune în urma căreia 15 câini și 22 de pisici, dintre care 7 pui de maxim 2 zile, au fost plasați în adăposturi, acolo unde vor primi hrana și tratamentul necesar.
  Aceștia erau ținuți în condiții improprii, majoritatea fiind închiși în mașini.
  Mulțumim, pe această cale, Asociației „Chinologica Little Mary/Micuța Maria Sălaj”, cea care a preluat și se va ocupa de cele 22 de pisici, dar și Asociației „Serviciului Județean pentru Ocrotirea Animalelor Fără Stăpân” din Hunedoara, cea care a preluat cei 15 câini și pe care i-a dus în adăpostul de la Uricani.

  Cei 15 câini urmează să fie microcipați, deparazitați și vaccinați”, a transmis Luis Popa, directorul Direcției de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: