spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăSocialCaravana Prevenirii Criminalităţii, la şcolile din Gorj!

  Caravana Prevenirii Criminalităţii, la şcolile din Gorj!

  politia 2Polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acţiuni Speciale si Posturilor de Poliție Bâlteni și Plopșoru, au oprit Caravana Prevenirii Criminalității la mai multe şcoli din judeţ, unde au avut loc o serie de întâlniri cu elevii şi cadrele didactice. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

  ziua politiei romaneÎn cadrul activităților, polițiștii au prezentat pe scurt istoria Poliției Române și semnificația zilei de 25 Martie. Totodată, a fost prezentată tehnica din dotarea Poliţiei Române şi au fost distribuite pliante şi materiale promoționale cu caracter informativ – preventiv. Oamenii legii au purtat discuții interactive cu elevii despre profesia de polițist, precum şi despre tehnica din dotare. La aceste activități au participat aproximativ 900 de elevi și cadre didactice, care s-au arătat încântați de vizita polițiștilor.

  Ziua Porţilor Deschise

  politia 1Polițiștii au ținut şi un moment de reculegere în memoria colegilor decedați la datorie, moment în care toate autospecialele de poliție s-au oprit pentru 1 minut, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Activitățile au continuat cu „Ziua Porţilor deschise”, la sediul IPJ Gorj, unde elevii au avut posibilitatea să vadă o parte din laboratoare, Serviciului Criminalistic şi Centrul Operaţional, birouri în care își desfășoară activitatea polițiștii. În Piața Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu, a fost organizată o prezentare a tehnicii din dotarea Poliţiei Române și o expoziţie cu lucrări de pictură realizate de ofițeri, agenți și personal contractual, din cadrul inspectoratului.

  ziua politie 3ziua politie 2politia 5

   
   
   
   
   
   

  politia 4politia 3

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: