spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCe povestește soțul tinerei asistente de la Bumbești Jiu, care a murit...

  Ce povestește soțul tinerei asistente de la Bumbești Jiu, care a murit după o operație de cezariană. Nici bebelușul nu a supraviețuit

  S-a declanșat o anchetă la Spitalul din Craiova, după ce o asistentă medicală în vârstă de doar 27 de ani și bebelușul ei au decedat după operația de cezariană. Poliția efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, iar la nivelul unității medicale se efectuează o verificare internă. Georgiana Negrea lucra ca asistent medical la Secția de Chirurgie a Spitalului Orășenesc Bumbești Jiu.

  Soţul ei a declarat pentru Mediafax că sarcina a fost fără probleme şi că au fost făcute și analize suplimentare în străinătate: „Soţia mea şi-a urmărit sarcina ca la carte. Am făcute teste în America. Am făcut teste de trombofilie în Germania. Sarcina a fost urmărită ca la carte, să excludem orice suspiciune. Totul era bine. Inclusiv săptămâna trecută şi-a făcut analizele şi nu a ieşit nimic”, a declarat Robert Negrea, soţul tinerei.

  „Nu ştiu de ce a chemat-o aşa devreme“

  Robert a mai spus că operația de cezariană era programată mai târziu, în luna iunie, dar soția lui a fost chemată mai devreme fără să i se spună motivul: „Sarcina să zicem că era la termen. A fost chemată pentru cezariana asta. Prima dată i s-a dat termenul de 11 iunie pentru a naşte. După ultimul control, din data de 28 aprilie, i s-a spus să sune pe 18 mai pentru a fi programată pentru cezariană. Ceea ce a şi făcut. Pe 20 ne-am prezentat la blestematul spital, la Craiova. Nu ştiu de ce a chemat-o aşa devreme. Asta trebuie să spună doctorul care a putut doar să-mi spună că îi pare rău”, a mai spus Robert Negrea.

  Bebeluşul a murit în timpul naşterii, iar decesul mamei sale a survenit după câteva ore.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: