spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesConcert caritabil pentru un copil grav bolnav. Connect-R, printre invitați

  Concert caritabil pentru un copil grav bolnav. Connect-R, printre invitați

  Un concert caritabil va avea loc pe data de 26 noiembrie în municipiul Târgu Jiu. Printre artiștii participanți se va număra și Connect-R.
  „Îndrăgitul artist Connect-R se alătură concertului caritabil organizat pentru Amina data stabilindu-se pe pe 26 Noiembrie în loc de 3 Noiembrie (spectacolul este în curs de organizare, imediat de vom afla vă vom comunica ora și locul unde se va ține spectacolul)
  Concertul este organizat de tinerii din structura Partidei Romilor Gorj, pentru a o ajuta pe AMINA“, se arată pe un grup pe Facebook dedicat ajutorării copilei.

  Amina este un copil în vârstă de aproape trei ani, care are mare nevoie de sprijin financiar, căci suferă de nanism și discondroplazie osoasă (deformări de ax de genunchi – genu varum (genunchi în O). Soluția ca micuța Amina să aibă o șansă la o viață cât mai normală este o operație care nu este decontată de stat, nu intră pe serviciile decontate de asigurarea medicală. Din păcate, mama Aminei nu are banii necesari achitării costurilor operației

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: