spot_img
25.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăSocialConsiliul Județean Gorj așteaptă colindătorii

  Consiliul Județean Gorj așteaptă colindătorii

  Timp de trei zile, în intervalul 12-14 decembrie, colindătorii sunt așteptați la Consiliul Județean Gorj, să aducă colindul din străbuni. Cei interesați de activitate trebuie să depună o cerere, în acest sens.

  „Consiliul Județean Gorj, Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj se pregătesc să întâmpine sărbătorile de iarnă în spiritul tradițiilor autentice gorjenești, moștenite de generații. Pentru cei care doresc să ne aducă frumusețea colindului străbun, anunțăm că Programul de colinde se va desfășura la sediul Consiliului Județean Gorj, pe parcursul a trei zile, 12-14 decembrie a.c., zilnic, în intervalul orar 9.30-15.00. Înscrierile se vor face pe baza completării unei Cereri de înscriere, care va putea fi descărcată de pe site-ul instituției. Cererile de înscriere completate vor putea fi depuse, în perioada 05-07 decembrie 2022, zilnic, în intervalul orar 10:00-13:00, la sediul Consiliului Județean Gorj – Biroul de Relații cu Publicul. Înscrierea se va face în ordinea înregistrării cererilor, până la epuizarea numărului de locuri disponibile” , au transmis oficialii CJ Gorj.

  Programul de colinde din cadrul manifestării cultural-artistice ”În așteptarea lui Moș Crăciun-Colindă, Doamne, Colind ” va fi completat de ”Alaiul obiceiurilor de iarnă”, eveniment ce va avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, joi, 15 decembrie 2022, începând cu ora 10:00. Sub genericul ”În așteptarea lui Moș Crăciun-Colindă, Doamne, Colind ”, instituțiile organizatoare se pregătesc să întâmpine aproximativ 6.000 de colindători, atât din Târgu Jiu cât și din județ.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!