spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăSocialCrucea Roșie Română organizează cel mai mare curs de prim ajutor. E...

  Crucea Roșie Română organizează cel mai mare curs de prim ajutor. E GRATUIT!

  Crucea Roșie Română organizează cel mai mare curs de prim ajutor gratuit la nivel național, sâmbătă, 9 septembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Prim Ajutor. 1.000 de persoane din 41 de reședințe de județ și din cele 6 sectoare ale municipiului București vor învăța timp de 6 ore tehnici de acordare a primului ajutor la sediile filialelor de Cruce Roșie.

  Înscrierile se pot face pe pagina de Facebook a Crucii Roșii Române în limita locurilor disponibile pentru fiecare locație. Cursurile din țară sunt suplimentate cu un curs de prim ajutor pentru jurnaliști organizat la Sediu Central al Crucii Roșii Române din București. Tema din acest an este acordarea primului ajutor în caz de accidente casnice și se referă la toate evenimentele neașteptate care pot apărea acasă și pot provoca răni sau deces. Primul ajutor reduce vulnerabilitățile și ajută la construirea unor comunități mai puternice. „Consideram ca trebuie să avem cât mai mulți cetățeni care știu să ofere primul ajutor si o să ne simțim cu toții în siguranță. Crucea Roșie Română organizează în permanență cursuri de prim ajutor, însă realitatea ne arată că, indiferent cât de mulți oameni am instruit, încă se întâmplă multe tragedii care puteau fi evitate prin tehnicile învățate la aceste cursuri”, a declarat Marius Vlaicu, Președintele Filialei Gorj al Crucii Roșii Române. În Gorj, elevi, studenți, tineri, voluntari, parteneri ai Filialei Gorj a SNCRR, sunt invitați să se înscrie la acest curs de prim ajutor pe pagina de Facebook a Crucii Roșii Române.

  Unde se ține cursul

  Cursul se va desfășura la sediul Filialei Gorj a SNCRR, situat in str. 16 Februarie (fosta Unirii), bl. 10, sc.1, ap.1-2 și va fi susținut de Prof. Righter Grigorie-Directorul Executiv al Filialei Gorj a SNCRR, care este Formator pentru cursuri de prim ajutor si igienă. Cursul va dura 6 ore, iar în urma absolvirii participanții vor primi un Certificat de Absolvire a unui curs de Prim Ajutor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: