spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăSocialDecizii pentru contractele celor 1.800 de angajați pe perioadă determinată de la...

  Decizii pentru contractele celor 1.800 de angajați pe perioadă determinată de la CEO


  Unul dintre liderii de sindicat din Complexul Energetic Oltenia își exprimă îngrijorarea cu privire la situația angajaților încadrați pe perioadă determinată. Peste 1.800 de mineri și energeticieni au contractele încheiate pe numai 6 luni și vor rămâne în curând fără acestea. Contractele individuale de muncă vor expira pe 1 iulie.
  Până la data respective, administrația trebuie să decidă ce va face cu salariații respectivi. Există mai multe variante. Varianta încetării contractelor nu este însă luată în calcul de nimeni. Ultima prelungire de contracte a fost pe numai 6 luni.
  „Vedem ce se va decide. Cât vor mai fi prelungite contractele individuale de muncă pentru cei 1.800 de salariați intră în sarcina administrației. În mod normal ar trebui să fie pe mai mult de 6 luni, să fie o siguranță mai mare că vor intra și în anul următor, dar vom vedea.”, a mențional Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului „Energia”, din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari. Cei 1.800 de angajați ai fost încadrați în urmă cu 2 ani de zile la Complexul Energetic Oltenia pentru a suplini lipsa unor angajați care s-au pensionat.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!