spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesDoar 120 de locuri de muncă în Gorj! Angajaţii Confecţia îngroaşă rândurile...

  Doar 120 de locuri de muncă în Gorj! Angajaţii Confecţia îngroaşă rândurile şomerilor

  Cei peste 10.000 de şomeri din judeţul Gorj au la dispoziţie doar 120 de locuri de muncă pentru care pot opta. Aceasta este oferta de muncă prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj. Şomerii gorjeni susţin că este foarte greu să obţii un loc de muncă într-un judeţ în care locurile de muncă disponibile sunt din ce în ce mai puţine.

  ajofm-gorj

  Mii de gorjeni se află în căutarea unui loc de muncă la momentul de faţă. Pentru aceştia, AJOFM Gorj pune la bătaie doar 120 de locuri de muncă, anunţate ca fiind vacante de către angajatorii gorjeni. „În lista locurilor de muncă pentru judeţ avem acum aproximativ 120 de locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare avem inginer, economist sau consilier juridic dar şi pentru persoane cu studii medii sau studii sau cu studii primare, oferta este vasta, de la muncitor necalificat, ambalator, barman, ospătar, bucătar sau agent de securitate”, a declarat Diana Văduva, purtător de cuvânt AJOFM Gorj. Aşa se face că celor ramaşi fără un loc de muncă nu le rămâne decât să aştepte ajutorul de şomaj şi se gândesc cu groază la perioada de după. „Acum primesc suma asta mică de la şomaj, dar după ce să fac eu? cine mă mai angajează pe mine la vârsta asta? când nu îşi găsesc de lucru nici cei tineri, absolvenţi de scoli şi facultăţi. Nici nu sunt locuri de muncă iar la alea puţine găsesc fel şi fel de motive să nu te angajeze”, a declarat Maria Anton, unul dintre şomerii indemnizaţi din judeţul Gorj.

  Confecţia dă afară peste 100 de persoane

  Iar numărul şomerilor din judeţul Gorj urmează să crească odată cu cei 2000 de angajaţi ai CEO, care vor fi disponibilizaţi de luna următoare. Acestora li se adaugă şi angajaţii Confecţia SA, care urmează să fie daţi afară din fabrică. „În ultima perioadă, am primit notificări de la CEO, pentru perioada septembrie-octombrie vor fi disponibilizate aproximativ 2000 de persoane şi ultima notificare este de la Confecţia care ne anunţă că vor disponibiliza 163 de persoane în luna octombrie” a mai precizat purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj. Oferta este mai vastă pentru locurile de muncă în afara ţării, unde se caută muncitori în agricultură dar şi în domeniul medical sau în construcţii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: