spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNews AlertDonație pentru Secția de oncologie din partea unei foste paciente

  Donație pentru Secția de oncologie din partea unei foste paciente

  Bolnavii internați la Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au primit fructe și dulciuri din partea Claudiei Șerban, o fostă pacientă. De asemenea, aceasta a achiziționat și donat secției un frigider.

  „La fel ca în anii trecuți, Claudia Șerban, a cărei viață a fost schimbată de lupta împotriva cancerului (în trecut a fost diagnosticată cu această boală nemiloasă), nu i-a uitat pe bolnavii care au mare nevoie de sprijin“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  „Susţinerea familiei contează foarte mult în lupta cu boala“

  „Multă sănătate tuturor pacienților! Respect și prețuire întregului personal de la Secția de Oncologie Tg Jiu! Mulțumesc din suflet pentru tot ce faceți pentru bolnavii de cancer!”, a spus Claudia Șerban. Claudia Şerban este angajată a Centrului de plasament de la Târgu Cărbuneşti și în ultimii ani s-a implicat în foarte multe activități caritabile. „Susţinerea familiei contează foarte mult în lupta cu boala oncologică. Bolnavii de cancer nu sunt puternici, sunt cei mai fragili oameni. Ei râd ca să îi facă fericiţi pe cei care sunt lângă ei şi adorm plângând, se trezesc plângând. Am reuşit să înving boala cu sprijinul familiei, colegilor şi prietenilor. Le-am făcut o mică bucurie!”, a spus Claudia Șerban.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!