spot_img
14.8 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăSocialElevii de la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu, voluntari în cadrul...

  Elevii de la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu, voluntari în cadrul campaniei ”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”

  În perioada 21 – 25 noiembrie s-a desfășurat la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu, Campania ”Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” proiect ce implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari implicați în programul Strategiei Naționale de Acţiune Comunitară (SNAC) şi donarea lor către familiile aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

  Legumele și fructele strânse cu ajutorul elevilor de la clasa a VII B şi a doamnei diriginte Lavinia Oprea, de la Colegiul Național Spiru Haret din Tg-Jiu, au fost donate unui centru de plasament din cadrul DGSPC Gorj.

   

  Scopul acestei campanii este acela de a sensibiliza elevii şi profesorii din unitățile de învățământ cu privire la situația dificilă în care se află copiii afectați de lipsa de alimente. Prin acest demers se intenționează consolidarea abilitaților copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară în care contează valențele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: