spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăSocialElevii din Văgiulești și Motru au tras un semnal de alarmă de...

  Elevii din Văgiulești și Motru au tras un semnal de alarmă de Ziua Mediului, prin acțiuni de ecologizare

  Elevii Colegiului Tehnic Motru, alături de profesori, de Direcția Publică Motru, dar și de Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, au marcat ziua mediului printr-o acțiune de ecologizare. Cei care au participat la această acțiune au vrut să tragă un semnal de alarmă și să le aducă aminte oamenilor că trebuie să aibă grijă de mediul înconjurător.

  „Am participat la această campanie de ecologizare sperând că cei care ne vor vedea nu vor mai arunca resturile pe jos. Sincer am rămas dezamăgit să văd cum oamenii aruncă hârtia exact lângă coș.”, a transmis un elev al Colegiului Tehnic Motru, după ce a strâns doi saci cu resturi menajere.

  O astfel de acțiune a fost organizat și de elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 din Văgiulești, ei mergând să neologizeze o parte din satul Covrigi, dar și malul râului Motru.

  „Elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 don Văgiulesti au omagiat ziua dedicată mediului prin desfășurarea de activității practice de ecologizare pe raza satului Covrigi, respectiv pe malul râului Motru. Pe această cale le mulțumim tuturor participanților activi la această activitate, printre care: primăria Văgiulești, Căminului Cultural Văgiulesti, prin domnul director Zoican Dumitru, preșcolarilor coordonați de doamnele educatoare Udrea Carmen Claudia, Onea Emilia, Vilceanu Cosmina, elevilor din clasele primare coordonați de doamnele învățătoare Copaci Constanța, Țandără Nicoleta, Ceaușescu Mirela, Grecu Niculina, elevilor de la gimnaziu coordonați de doamna profesoară Corlan Cornelia, doamnei contabile Ardeiu Anca, doamnei inginer Pastiu Mihaela, domnului fochist Soare Gheorghe, dar și domnilor Deloreanu Claudiu și Onea Dumitru, șoferii microbuzelor școlare”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare a școlii din Văgiulești.

  Întreaga activitate extrașcolară, din cadrul comunei Văgiulești, a fost coordonată de către Ana Udriștoiu, directoarea unității de învățământ.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: