spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesElevii unei școli din Târgu Jiu au realizat mărțișoare pentru un copil...

  Elevii unei școli din Târgu Jiu au realizat mărțișoare pentru un copil cu autism

  Elevii Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu“ din municipiul Târgu Jiu, alături de colegii lor de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, au realizat mărțișoare care vor fi vândute în cadrul unui târg caritabil, care se va desfășura duminică, 26 februarie, lângă Catedrala  „Sfinții Voievozi”, între orele 10.30 și 13.00.

  Târgul „Un mărțișor de suflet” va fi organizat pentru a-l ajuta pe Darius, un băiețel de nici zece ani, diagnosticat cu autism.

  „Darius este un luptător, un copil curajos, care a reînceput să-și recâștige veselia abia acum, la 9 ani și 11 luni, deoarece a uitat tot ce învățase. A devenit brusc tăcut, a încetat să ne răspundă atunci când era strigat, nu mai socializa și ieșea la plimbare doar când nu era lume în parc, pentru că era speriat de mulțimi. Însă, anii de terapie ABA, Comportamentală și Logopedie, dar și cele două operații de autotransplant cu celule stem au reușit să îl scoată din universul în care se izolase și să îî deschidă în față o lume plină de posibilități.

  Donații

  Noi, ca părinți, facem tot ceea ce este omenesc, dar deja este mult și pentru noi. Ne dorim să mergem și anul acesta în Austria, pentru cea de-a treia intervenție de autotransplant , dar pentru asta avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, oameni cu sufletul mare, deoarece costul operației este de 12.000 de euro, bani pe care nu-ai avem și pe care nu putem să-i strângem singuri.

  Donații se pot face și în contul Asociației „Totul pentru Darius“: RO84RNCB0149166144620001“, a transmis Ama, mama și Darius.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: