spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăSocialEnergeticianul devine Viitorul Pandurii

  Energeticianul devine Viitorul Pandurii

  Omul de afaceri Nicolae Sarcină și-a tras echipă de fotbal Pandurii. Nu este vorba despre formația care a reușit să ducă Gorjul pe cele mai înalte culmi ale succesului ci de fosta grupare Energeticianul. Patronul gorjean a obținut aprobarea FRF pentru schimbarea denumirii Energeticianului în Viitorul Pandurii.

  „În conformitate cu art. 18, alineat 1, litera a) din ROAF, locul rămas vacant a fost ocupat de una dintre echipele retrogradate, ocupând locului 16 la sfârșitul ediției anterioare de campionat, Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu (fost Energeticianul)”, este anunțul făcut public pe frf.ro care a aruncat în incertitudine lumea sportului gorjean. Nicolae Sarcină și-a dorit să preia frâiele echipei Pandurii Târgu Jiu imediat după declinul echipei ,însă, s-a lovit de refuzul unora care i-au arătat că banii nu sunt totul.  Așa se face că omul de afaceri nu a renunțat la ideea e a se lansa în lumea sportului cu atât mai mult cu cât în oraș investiția la stadionul municipal se apropie de final. Astfel ACS Şirineasa, prima achiziție a lui Sarcină, a fost transformată în Energeticianul care de curând a luat titulatura Viitorul Pandurii.

  Reacții negative

  Mii de suporteri s-au arătat iritați de mișcarea afaceristului. În schimb oficialii echipei Pandurii Târgu Jiu au fost mai rezervați în reacții. „Din punctul meu de vedere, dacă au voie să folosească numele și li s-a omologat acest lucru, este o problemă delicată. Nu știu legislația și dacă se poate folosi numele Pandurii. Fiecare întreprinzător își dorește să facă ceva, că face bine sau rău, omul încearcă, dar, nu asta este treaba noastră. Treaba noastră este Pandurii Târgu Jiu care a adus satisfacții și căruia i se datorează acest stadion pentru performanțele pe care le-a realizat”, a declarat Camilian Floroiu, directorul sportiv al Pandurii Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: