spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSocialFapte bune de Crăciun

  Fapte bune de Crăciun

  Moș Crăciun a ajuns în mai multe comune din Gorj cu sprijinul Organizației de Femei a Partidului Social Democrat Gorj. Mai multe daruri au fost împărțite micuților care așteptau vizita bărbosului.

  Sărbătoarea Nașterii Domnului ar trebui să reprezinte moment de bucurie, de plinătate. Din păcate însă, pentru mulți semeni de-ai noștri acest lucru nu se întâmplă. Cei mai afectați de lipsuri sunt copiii, care nu se pot bucura de sosirea Crăciunului din cauza sărăciei. Pentru câțiva dintre ei, Organizația de Femei a Partidului Social Democrat Gorj s-a mobilizat și a reușit să le aducă un strop de bucurie în case și în suflete. La 30 de copii din Samarinesti, Glogova și Cătunele, Moș Crăciun a venit cu câteva zile mai devreme, încărcat cu dulciuri, hăinuțe și jucării.

  ”Zâmbetul unui copil este răsplata pentru munca noastră, a OFSD Gorj. Mă bucur că am reușit să aducem un strop de bucurie unor familii aflate în dificultate, pentru care sărbătorile nu vin cu belșug, ba din contră. Le mulțumesc colegelor mele pentru implicare și sunt convinsă că nu ne vom opri aici. Le urez tuturăr multă sănătate, în primul rând, și un călduros La mulți ani!”, a declarat Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: