spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesFOTO „Revelionul“ persoanelor cu dizabilități, la Centrul „Christian“ din Târgu Jiu

  FOTO „Revelionul“ persoanelor cu dizabilități, la Centrul „Christian“ din Târgu Jiu

  Aproximativ 100 de persoane cu dizabilități și aparținătorii acestora s-au distrat la Revelionul care a fost organizat, miercuri seară, la Centrul de zi „Christian“ din municipiul Târgu Jiu.

  Muzica a fost asigurată de către cunoscutul interpret aflat în scaunul cu rotile Robert Gavrilescu și de Carmen, partenera lui de scenă și mama unei fete cu dizabilități care frecventează centrul. De asemenea și grupul de chitariști de la Centrul „Christian” a interpretat mai multe melodii.

  „Revelionul“ a început la ora 15.00 și s-a încheiat seara. Persoanele care suferă de probleme de sănătate au dansat și s-au distra în voie, fără să le fie teamă că ar putea să atragă privirile celor din jur.

  „Am numit această manifestare, care marchează trecerea într-un nou an, «Ziua Recunoștinței», pentru că am dorit să le mulțumim beneficiarilor pentru că am lucrat împreună cu ei și că au dezvoltat abilitățile și talentele pe care le au. De asemenea, am ținut să le mulțumim părinților, pentru că au fost alături de copiii lor și s-au luptat pentru ei“, a spus Daniel Andrei, directorul Centrului „Christian“.

  Cu ajutorul unor sponsori, cei prezenți au avut parte și de mâncăruri specifice acestei perioade.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!