spot_img
0.5 C
Târgu Jiu
marți, decembrie 5, 2023
Altele
  AcasăSocialHai la Atelierele de creație „Le Charme” și copilul tău va explora...

  Hai la Atelierele de creație „Le Charme” și copilul tău va explora noi pasiuni!

  Au început înscrierile la Atelierele de creație „Le Charme”!

  Creatoarea brandului „Le Charme” va da startul, pe data de 15 iulie 2023, atelierelor de creație cu același nume! Dedicate copiilor dornici să își dezvolte latura creativă, întâlnirile vor fi organizate, la Ursați , la Atelierul „Le Charme”, de câteva ori pe săptămână și în weekend, în funcție de numărul cursanților înscriși. Deja înscrierile au început și dacă vrei ca micuțul tău să își dezvolte imaginația, creativitatea, să învețe lucruri noi și să socializeze cu alți copii curioși, te invităm să afli detalii despre aceste ateliere la numărul de telefon 0755.741.074 sau pe pagina de facebook „Le Charme”! Vara ta poate fi o experiență de neuitat, căci și părinții pot participa la activitățile din cadrul atelierelor sau își pot lăsa copiii la „Le Charme”, iar ei se pot relaxa!

  Într-o livadă plină de culoare, printre pomi roditori, atelierul de creație „Le Charme” va deveni locul în care copiii din Târgu-Jiu, și nu numai, pot învăța lucruri noi, își pot dezvolta creativitatea și pot socializa, petrecând timp departe de telefoane, calculatoare sau jocuri online. Creatoarea brandului „Le Charme”, Laura Manea, va fi persoana care îi va „însoți” pe copiii participanți la ateliere pe drumul descoperiri unor noi pasiuni! De la tehnici de decorare a unor obiecte mici, la crearea unor modele de împletituri sau a unor jucării din materiale reciclabile, pictură pe obiecte la care alte persoane ar renunța, la confecționarea unor obiecte decorative, dar și multe altele! Toate obiectele create vor fi ale creatorilor, care le vor lua acasă și le vor putea dărui celor dragi!

  Copiii vor petrece orele destinate atelierelor de creație fie în aer liber, fie în interiorul clădirii care adăpostește obiecte interesante și în care Laura Manea a creat o atmosferă potrivită pentru relaxare.

  „Am gândit aceste ateliere din dorința de a putea oferi copiilor o alternativă la petrecerea timpului liber într-un mod benefic! La Atelierele Le Charme vor învăța tehnici de decorare, de creare a unor obiecte care vor fi luate acasă de către ei; reciclare creativă, pictură și crearea unor modele cu ajutorul cuielor și a aței; crearea unor jucării din materiale textile și multe altele! Vom încerca să avem activități cât mai diversificate. Le oferim copiilor posibilitatea să își dezvolte latura creativă, să socializeze, să se bucure de livadă și de minunata natură care ne înconjoară! Și părinții se vor putea înscrie la aceste ateliere, pentru a petrece timp de calitate alături de cei mici, dar și pentru a învăța lucruri noi. De asemenea, dacă doresc, pot lăsa copiii la ateliere și dumnealor pot face ce doresc, se pot relaxa acolo sau în altă parte! Trebuie să avem șansa să ne redescoperim sau să descoperim noi pasiuni care să ne aducă bucurie în viață, să ne relaxăm și să lăsăm, măcar pentru trei ore, grijile și stresul cotidian deoparte!”, a spus Laura Manea, creatoarea Atelierelor „Le Charme”.

  Atelierele creative vor fi coordonate de creatoarea „Le Charme”, care va pune la dispoziția participanților materiale pe care le vor folosi și care, plină de răbdare, îi va învăța cu bucurie și le va ghida pașii spre descoperirea unor noi hobby-uri! „Acolo unde este pasiune, lucrurile devin mai ușoare, mai clare și tot ce vor crea micuții mei cursanți, vor lua cu ei! Nu este ușor să creezi ceva cu mâinile tale, iar satisfacția de la final este greu de descris! Atelierele nu vor fi doar despre posibilitatea dezvoltării imaginației și laturii creative a copiilor, ci și despre posibilitatea de a socializa într-un mediu fără acces la tehnologie, fără telefoane mobile sau alte gadgeturi! Doar oameni bucuroși să fie împreună, care învață unul de la celălalt cu multă bucurie!”, spune maestra „Le Charme”.

  Atelierele de creație „Le Charme” își vor deschide porțile pe 15 iulie 2023 și sunt oportunitatea perfectă pentru ca vara aceasta, copiii să își dezvolte creativitatea, să învețe lucruri noi și să socializeze!
  Detalii despre modalitatea de înscriere se pot obține la numărul de telefon 0755.741.074 sau pe pagina de facebook „Le Charme”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: